Χαρακτηριστικό πιάτο του εστιατορίου είναι τα παϊδάκια καβουριού στη σχάρα σε κάρβουνα, για τα οποία μας επισκέπτονται από όλα τα σηµεία της Αττικής! Με την προσωπική φροντίδα της Άννας στο καλό καθάρισμα και φυσικά στο ψήσιμο!
Από ψάρι υπάρχει μόνο ότι φέρνουν οι ψαράδες μας. Ο «καταψύκτης» είναι άγνωστη λέξη για την κουζίνα μας! Ψάρι μόνο ημέρας, ψημένο στη σχάρα, ζουμερό, με λαδολέμονο πρωτόλαδου και αρώματα ιωδίου στο πιάτο!
Ένα από τα καλύτερα πιάτα είναι η αστακομακαρονάδα! Μακαρόνι νευρικό, σάλτσα προσδεδεμένη πάνω του, γεύση αστακού ακόμη και στη μύτη. Όνειρο. Μία τόσο μεγάλη μερίδα, που πάντα περισσεύει για να πάρετε και στο σπίτι. Σερβίρεται φυσικά εναλλακτικά με γαρίδες, καραβίδες, όστρακα όλων των ειδών ή και αχινό!