Η Ιστορία μας

logo
psarokokkalo_ψαροκόκκαλο_04

Εδώ το φρέσκο και νόστιμο ψάρι, είναι οικογενειακή υπόθεση!

Η Άννα Σπηλιώτη, με τον σύζυγό της Φανούρη και με την κόρη της Σύλια, και τις φρέσκες ιδέες της, κρατάνε χρόνια το Ψαροκόκκαλο της Άννας στην κορυφή των προτιμήσεων για όσους αγαπούν το καλό ψάρι. Και αυτό μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει, αν το επισκεφτεί, αφού ασχέτως με τη μέρα και την ώρα, είναι γεμάτο! Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι πιθανότητες, σε κάποιο από τα διπλανά τραπέζια να τρώει κάποιος διάσημος Έλληνας, μιας και είναι αρκετοί αυτοί που «τιμούν» ιδιαιτέρως και μάλιστα συχνά πυκνά τα πιάτα μας…

psarokokkalo_ψαροκόκκαλο_06

Το Ψαροκόκκαλο είναι μία υπέροχη, φιλική γειτονιά!

Σε μια γωνία στα στενά της Αμφιάλης, το Ψαροκόκκαλο της Άννας, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν το καλό φαγητό. Αγνές πρώτες ύλες, αγάπη, μεράκι και φυσικά ψάρι βγαλμένο κατευθείαν από τον αφρό της θάλασσας στο πιάτο σας, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ξεχωριστό, στο είδος του αλλά και στις καρδιές μας!

psarokokkalo_ψαροκόκκαλο_05

Να μάθει ο κόσμος την ομορφιά της θάλασσας και των φρέσκων προϊόντων της

Η Ιωάννα Σπηλιώτη, μαγείρισσα-ιδιοκτήτρια και ψυχή του Ψαροκόκαλου, μεγαλωμένη σε μια οικογένεια που ασχολείται μέχρι και σήμερα με υλικά που προμηθεύουν τους ψαράδες (δίχτυα – πετονιές - αγκίστρια κτλ) και τρώγοντας η ίδια, καθημερινά θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκα ψάρια, που έδιναν στον πατέρα της οι πελάτες του για να τον ευχαριστήσουν, δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτε άλλο παρά με ψαροταβέρνα!